Προϊόντα
Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους ασφαλείας. Με τη χρήση της σελίδας δηλώνετε ότι αποδέχεστε τη χρήση τους καθώς και ότι κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία

Αποστολές και Πληρωμές

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 49 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το χώρο κατοικίας σας. Η συνήθης χρέωση είναι 3 ευρώ εκτός εάν το δέμα (δέματα) είνα υπερβολικά βαρύ ή μεγάλου μεγέθους οπότε και επικοινωνούμε μαζί σας για συνεννόηση.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με :

  • Αντικαταβολή μετρητών (Επιπλέον χρέωση +4 ευρώ)
  • Κατάθεση σε τράπεζα
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της PAYPAL (αποδεκτές κάρτες : VISA, MASTERCARD, AMEX, DISCOVER, MAESTRO)

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01/01/2011 τα παραστατικά αξίας 1.500,00 € και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (τιμολόγιο πώλησης) άνω των 500,00 € θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με πληρωμή μέσω κάρτας.

Ο λογαριασμός ΙΒΑΝ της εταιρείας μας είναι :

GR5201722410005241088440094 στην τράπεζας Πειραιώς ( BIC : PIRBGRAA ), στο όνομα Β. ΚΑΙ Κ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ο.Ε.


Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών


Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Επιβεβαίωση της παραγγελίας


Για κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της και την επαλήθευση των πραγματικών στοιχείων του παραγγέλοντος.

Ακύρωση παραγγελίας


Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής). Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), ή τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν διαπιστωθεί ότι τα καταχωρημένα στοιχεία είναι ψευδή και παραπλανητικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Διαθεσιμότητα προϊόντων


Η Εταιρία μας επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, μπορεί να ανακληθεί η παραγγελία η οποία γίνεται αζημίως . Εάν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην παραγγελία μπορούν να εκτελεστούν με την σύμφωνη γνώμη και του πελάτη.

Παραλαβή παραγγελίας


Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Ειδικότερα, σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, ο παραλήπτης είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει την μπροστινή όψη της κάρτας στον μεταφορέα για λόγους ασφαλείας.