
Συχνές Ερωτήσεις
Φυσικά μπορούμε !
Μη διστάζετε ! Καλέστε μας ώρες λειτουργίας καταστημάτων ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα σας βοηθήσουμε άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Τα προϊόντα που θα παραλάβετε συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται με ταχυμεταφορά Courier στο σπίτι σας ή στον χώρο που θα μας υποδείξετε.
Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο αποστολής μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Επίσης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας. Για να δείτε που ακριβώς βρισκόμαστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ στο 2521 40 19 39 ( ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ) και θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως.
Μπορείτε να πληρώσετε με :
- Aντικαταβολή μετρητών κατά την παραλαβή του δέματός σας
- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό GR5201722410005241088440094 της τράπεζας Πειραιώς, στο όνομα Β. ΚΑΙ Κ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ο.Ε.
- Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της PAYPAL (αποδεκτές κάρτες : VISA, MASTERCARD, AMEX, DISCOVER, MAESTRO)
Κορδέλα διπλής όψης οργαντίνα animal print σε 2 χρώματα 50mm
Κορδέλα διπλής όψης οργαντίνα animal print σε 2 χρώματα
Διακοσμεί καπέλα, τελειώματα μανικιών .
Στολίζει καφτάνια στο ντεκολτέ στα μανίκια και στον ποδόγυρο.
Κατάλληλη για μανσέτα σε πουκάμισα, για τελείωμα στα μανίκια σε μπλούζες και σακάκια.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητική τρέσα σε τζίν παντελόνι.
Ιδανική για ρούχα και ζωνάκι στα ρούχα σας.
Ενδύκνειται για cotton clutch bag, τσάντες, σανδάλια ,στέκες μαλλιών χειροτεχνίες και κατασκευές.
Tips : Ράβεται με 70 ή 80 Νούμερο βελόνα μηχανής ανάλογα με το πάχος του υφάσματος
Προαιρετικά ράβουμε με 120 νούμερο κλωστή
Χρησιμοποιείται επίσης σε χειροτεχνίες και κατασκευές με γαζί ή με κόλα υφάσματος.
Πλένεται εώς 60 °C
Φάρδος : 50mm
Τιμή ανά μέτρο
€3.00
Χωρίς ΦΠΑ: €2.42




